Hoppa till sidans innehåll

Bowla hela livet-ligan!

22 FEB 2019 13:25
Bowla hela livet-ligan Svenska Bowlingförbundet nya liga för alla som vill börja tävla i bowling, för de som vill spela mer, eller spela mindre!
  • Skapad: 22 FEB 2019 13:25

BHL-ligan denna nya liga tävlar man i lag, som innehåller tre till fem spelare, och spelformen Bakers, precis som i SUL. Ligan kostar 300 kr/lag plus banhyra och det krävs endast en Bowlinglicens B och medlemskap i en bowlingförening för att delta. Dessutom kan lagen bestå av spelare från flera olika föreningar. Det blir ett enklare ligaspel där alla kan bowla hela livet, spela liga utan att behöva resa, och när de själva tycker att de har tid. För de som vill börja tävla i bowling, för de som vill spela mer, börja bowla igen eller de som inte har tid att spela i nationella serien.

Ligan sätter igång redan vecka elva (mitten av mars) och ni har tre veckor på er att samla ihop de ni vill spela ihop med och anmäla ett lag. I och med att ligan dessutom startar på våren erbjuder den dessutom ett komplement till vår vanliga serie som alltid drar igång på hösten.

Den första säsongen kommer att vara lite utav ett test för att se hur den här nya instegsprodukten fungerar. Sedan är tanken att det ska finnas ett finalspel där vinnarna från olika delar av landet ska mötas och spela om priser, men redan i år kommer gruppsegrare att vinna medaljer och möjlighet att få en egen tränare.

Anmäl dig och ditt lag nu, var med i den historiska, första säsongen av Bowla hela livet-ligan!

Anmäl ditt lag här: https://www.swebowl.se/Seriespelet/nyheterseriekommitteen/InbjudanBHL2019/anmalanbhl19/

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info