Hoppa till sidans innehåll

Skol - SM

20 SEP 2017 21:25
Vi tror verkligen på att bowling är en sport som passar alla. Nu hoppas vi att det finns skolor och elever som vill bli mästare i Bowling. Vi har förlängt anmälningstiden till den 10/10. Sprid information om tävlingen!
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2018 09:02

Vi tror verkligen på att bowling är en sport som passar alla. Nu hoppas vi att det finns skolor och elever som vill bli mästare i Bowling. Vi har förlängt anmälningstiden till den 10/10. Sprid information om tävlingen och ta kontakt med de skolor som finns i just din närhet.

Har ni frågor, kontakta oss på This is a mailto link

Skolidrottsförbundet arrangerar tillsammans med Svenska

Bowlingförbundet Skol-SM i bowling.
Tävlingen pågår mellan oktober 2017 – april 2018.

Tävlingen spelas med 4-mannalag där varje match spelas över tre serier per spelare (totalt 12 serier) Lagen spelar poolspel om 3-4 lag med geografisk indelning. Alla lagen i poolen möts och poolsegrarna går vidare till finalomgång. Lagen får bestå av högst 6 spelare. Man får anmäla fler än ett lag. Tävlingen vänder sig till högstadieelever och gymnasieelever. Sista anmälningsdag är 22/9-2017.

Kostnad är 800 kr / lag.

För att kunna anmäla sig till Skol-SM måste alla spelare i laget vara medlemmar i en skolidrottsförening och denna skolidrottsförening måste i sin tur vara ansluten till Skolidrottsförbundet. Det är tillåtet att anmäla fler lag från samma förening till tävlingen. http://www.skolidrott.se/Tavling/Skol-SM

Skolidrottsförbundets tävlingsbestämmelser och Svenska Bowlingförbundets tävlingsbestämmelser gäller.

Vid frågor kring anmälan kontakta Åsa Berg på Skolidrottsförbundet via This is a mailto link

Vid frågor kring tävlingen och regelverket kontakta Annika Kilander på Svenska Bowlingförbundet via This is a mailto link

Läs ovanstående text samt lite mer i informationsbladet kring Skol-SM

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info