Hoppa till sidans innehåll

Se hit alla föreningar

18 NOV 2014 12:13
I BITS/Tävling presenterar vi alla tävlingar som har blivit sanktionerade därmed är det viktigt att alla uppgifter som är registrerade där stämmer. Detta för att våra spelare ska veta vad som gäller och mellan vilka datum tävlingarna går.
  • Skapad: 18 NOV 2014 12:13

Ju mer korrekta uppgifter som finns ju mer kan vi hänvisa dit så vi kan göra våra licensierade spelare uppmärksamma på att de t ex endast får spela tävlingar som sanktionerats och blivit upplagda i BITS, Blå boken Kap F4 punkt 1.

De ska också kunna veta vilket datum och vilken tid sista starten går då arrangörerna inte får lägga in starter efter sista starttid, Blå boken Kap F3 punkt 3.2.1. De vet också hur länge tävlingen är tänkt att hålla på och vad det kan innebära i förhållande till hur de ligger till i resultatlistan.

Vårt uppdrag på kansliet är att jobba efter Blå boken vilket är tryggt, för då vet alla vad som gäller, alla blir behandlade lika, och det blir tydligt. Framförallt visar vi vår sport bowling respekt på alla nivåer om man har en stabil plattform att stå på. Som det sagts tidigare så är det ändringar i regelverket som ska göras om det inte fungerar att följa i praktiken.
På bästa möjliga sätt försöker vi alltså göra det så bra som möjligt utefter de regler och riktningar som finns för att vår sport ska fungera och flyta på så bra som möjligt! Tävlingsbiten har varit en del att jobba med men det går bättre och bättre för varje säsong och det skulle vara fantastiskt skönt om vi tillsammans visar att det är viktigt att rätt information finns tillgänglig i BITS/tävling i god tid innan start.

Den senaste veckan har vi fått in olika exempel  - exempelvis en tävling har blivit färdigrapporterad redan innan sista start, en tävling spelades helgen efter än den som angetts i tävlingstillståndet, ett som två dagar innan tävlingsdagen meddelar att de fått fler startande så de lägger till en starttid några dagar efter sista starttid, ett som när de får påminnelse om att de ska rapportera tävlingen senast två dagar senare har flyttat tävlingen till vårkanten.

Skicka alltid information till This is a mailto link<mailto:This is a mailto link>!

Så vi ser fram emot att vi hjälpas åt att ha så korrekt information som möjligt i BITS och göra våra spelare uppmärksamma på att de hittar de sanktionerade tävlingarna i BITS/Tävling.

Med vänlig hälsning
Anette Karlsson, tävlingsadministratör SvBF

Skribent: Peter Tidbeck

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info