Hoppa till sidans innehåll

Planering 2018-2019

01 SEP 2018 16:40
Dagarna 31 augusti - 1 september 2019 så befann sig styrelsen och förbundets revisor på Hotell Havsbaden för att planera säsongen 2018/2019.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2018 16:43

De sista åren har styrelsen åkt iväg för att planera upp kommande säsongs aktiviteter och så även i år då styrelsen åkte till nyöppnade Hotell Havsbaden i Grisslehamn.

Samtliga Distriktsmästerskap och Rankingfinalen är nu inbokade med datum och hallar.

Kort om tävlingarna:

3-manna DM har vi höjt priset för kvalet från 750 kronor till 900 kronor och det för att få lite mer täckning för de kostnader förbundet får till 3-manna SM finalerna

Mixed-DM kommer i år även omfatta en mixed tävling som är öppen för spelare från andra klubbar då BK Flamman som ansvarar för Mixed DM fyller 50 år som klubb och kommer arrangera en mixed tävling.

Ungdoms- och Junior DM kommer kosta 180 kronor istället för som tidigare 160 kronor.

Individuella DM inga förändringar vad det gäller kostnader eller spelsätt.

Information och inbjudningar till distriktets DM kommer inom kort att publiceras på hemsidan och på förbundets DM-sidan

Rankingfinalen kommer fjolårs segraren och segrarinnan få ett wild card till finalen så antalet spelare vi tar från rankinglistan blir topp 14 för herrar och topp 6 för damer. 

Styrelsen kommer även titta på att arrangera ett Pensionärs DM med två klasser och se över möjligheterna att starta upp ett PARA DM.

Kommer även arrangeras några träningsläger för våra ungdomar men även för damer och herrar och här planeras för att lägga det i någon av Stockholms hallarna som har Spectro installerat.

Glöm inte heller att ni damer som spelar en tävling och då ser vi helst någon av damtävlingarna, får ett bidrag på 300 kronor. 

Lina Hamberg kommer arbeta fram ett frågeformulär för att kartlägga våra klubbars verksamhet och vad de har för behov av hjälp från förbundet men även om de kan ställa upp hjälpa andra klubbar att få igång sin verksamhet.

Har du några frågor så är det bara kontakta styrelsen genom ett mejl

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info