Hoppa till sidans innehåll

Vem vann Herrarns DM Enköping

13 OKT 2021 20:47
Femton månader senare än planerat kunde Upplands BF äntligen genomföra finalerna i Individuella DM för säsongen 2019 - 2020.
  • Skapad: 13 OKT 2021 20:47

För tävlingsledningen blev det ingen sovmorgon på söndagen då det var dags för individuella distriktsmästeskapen 2019-2020 HCP klasserna i Enköping. 

Först ut att spela finalsteg 1 var det herrarna som var 19 stycken till start som fick känna på banorna i Enköping med samma profil som i Norrtälje, men det blev inte riktigt samma resultatnivå i Enköping som i Norrtälje. 

De 19 herrarna började med att spela 4 serier för att få fram vilka 16 herrar som skulle få spela ytterligare 2 serier för att minimera finalfältet till 8 spelare som delades upp i två karuseller. för att tag sig till topp 8 krävdes det 1 284. 

Karusellerna spelade en serie AM där spelaren med sämst resultat fick lämna karusellen tills vi hade en spelare kvar i varje karusell som mötes i finalen över 1 serier AM.

I finalen blev det hemmaspelaren Anton Westin, Team Enköping BK som fick möta Mikael Witting, BK Varta (spelade tidigare i Norrtälje BWK). 

Anton Westin som under hela dagen spelat bra bowling blev den som tog hem DM-guldet genom att slå Mikael Witting med 243 mot 198.

Storrt grattis säger vi till Anton Westin, Team Enköping BK 

Samtliga resultat från herrarnas Open klass är rapporterade både på DM-sidan och i BITS

Upplands Bowlingförbund tackar spelare, publik och Enköpings bowlinghall för en bra dag med varierat spel.

Skribent: Peter Tidbeck
E-post: Adressen Gömd

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info