Hoppa till sidans innehåll

Boss 2.0

07 NOV 2013 12:31
I samband med Svenska Bowlingförbundets årsmöte i Malmö, presenterade seriekommittén resultatet av serieutredningen samt det förslag till ny serie som utredningen kom fram till. Utifrån förslaget fortsätter arbetet för SKs del med att mera i detalj planera för hur övergången från det nuvarande seriesystemet till det föreslagna BOSS 2.0 ska gå till.
  • Skapad: 07 NOV 2013 12:31

Det färdiga resultatet från seriekommittén kommer att skickas ut i mitten på januari 2014 till alla SDF, innan ordförandekonferensen i februari, sedan tar styrelsen det slutliga beslutet innan inbjudan skickas ut till nästa säsong.

Bifogat finner ni dels den presentation som gjordes på konferensen och dels den slutrapport som serieutredningen lade fram för styrelsen.

Som alltid skapar förändringar en hel del frågor och kommentarer och för underlätta för alla, kommer vi skapa en sida med frågor och svar på www.swebowl.se och under Seriekommittén. Diskussioner kommer även finnas på vårt diskussionsforum.

Alla föreningar med lag i seriespelet, har fått presentationen och utredningsrapporten samt har också en möjlighet att kunna påverka det slutgiltiga förslaget.

Vill ni påverka förslaget behöver ni inte vänta till ordförandekonferensen, vi vill gärna få era kommentarer så snart som möjligt, dock den senast 20 november.
Skicka era frågor och kommentarer till Monica Holmström som sedan sammanställer dessa och skickar de till Seriekommittén

 

Förändrat seriesystem för herrarna

 

Slutförslag Boss 2.0

Skribent: Peter Tidbeck

facebook-logo

Postadress:
Upplands Bowlingförbund
Bertil Pettersson, Strindbergsgatan 24 , lgh 1103
754 21 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: upplandsbowlingforbu...

Se all info