Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Med en strike i sista rutan tog Nora Johansson silver i All-event. Dessutom tog sig samtliga fyra svenskor vidare till J-EM:s avslutning Masters. - Det är jätteroligt att alla får spela vidare, säger Tilde Eliasson.
 
Både Maja Engberg och Sandra Lundgren har chans att komma med bland de 24 bästa som får fortsätta mästerskapet på lördag med Masters. - Med lite tur, lite flyt, säger Sandra Lundgren.
 
Danskorna strikeade för mycket i semifinalen och det svenska flick-laget fick nöja sig med brons på Junior-EM i Holland. - Brons har en ganska ful färg, säger Tilde Eliasson.
 

Junioreuropamästare i lag

(2021-09-15 21:50)
I den bäst spelade finalen någonsin i juniorsammanhang var de svenska pojkarna bäst när det verkligen gällde och blev junioreuropamästare i lag. - En upplevelse man aldrig kommer glömma, säger Alex Joki.
 
Med ytterligare ett prydligt nytt Europarekord tog sig de svenska pojkarna till semifinal i lag och har därmed säkrat Sveriges tredje medalj i detta Junior-EM.
 
Det svenska flick-laget på Junior-EM säkrade medalj på förmiddagen idag när de tog sig till semifinal genom att, överlägset, vinna kvalet. - Någonting man inte kunde tänka sig när man åkte hit, säger Sandra Lundgren.
 
Med hjälp av en sanslös avslutning har de svenska flick-laget på Junior-EM tagit en överlägsen ledning efter halva kvalet. - Vi hittade ett jäkligt bra spel där alla kunde spela, säger Maja Engberg.
 
De svenska pojkarna satte idag ytterligare ett junioreuroparekord idag när första halvan av kvalet på lagdistansen spelades. 2805 kägelpoäng över 3 serier lyder det nya rekordet. - Målet är att slå rekord igen imorgon då, säger Alex Joki.
 
Nora Johansson och Maja Engberg slutade på en sjundeplats i flickornas dubbel på Junior-EM i Holland idag. 73 poäng ifrån en semifinalplats. - Det är spärrmiss och det kostar oss medaljen idag, tyvärr, säger Maja Engberg.
 
Igår Junioreuroparekord, idag junioreuropamästare i dubbel. Carl Eklund och Robin Ilhammar har sett till att Sveriges Junior-EM fått en lysande start. - Det är otroligt stort, säger Robin Ilhammar.
 
De första svenska flickorna, Sandra Lundgren och Tilde Eliasson har klarat av sin landslagsdebut på Junior-EM när de kvalade i dubbeln idag. - Det var tufft, säger Tilde Eliasson.
 
Förbundskapten Christel Carlsson har idag tagit ut åtta spelare som i november ska åka till Dubai och spela det som numera kallas IBF Masters World Championships. -Det är väldigt rutinerade spelare, säger Christel Carlsson.
 
Sverige fick en fantastisk start på Junior-EM i Holland idag. Robin Ilhammar och Carl Eklund satte två junioreuroparekord och säkrade den första blågula medaljen! - Sjukt häftigt, säger Robin Ilhammar.
 
Loke Molander och Alex Joki var första svenska par ut när Junior-EM idag startade med pojkarnas dubbel. Efter halva startfältet ligger svenskarna tvåa. - Just nu är jag tveksam till om vårt resultat kommer räcka, säger Loke Molander.
 
På lördagskvällen invigs Junior-EM 2021 i holländska Tilburg, de åtta svenska juniorer som är där tror på ett bra mästerskap. - Jag tror det kommer bli väldigt jättebra, säger Maja Engberg.
 

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Hemvägen 14J
393 61 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli.sbbf@gmail.co...

Se all info