Hoppa till sidans innehåll

SDF-konferens och SvBF Årsmöte

03 OKT 2021 21:38
  • Uppdaterad: 03 OKT 2021 21:38

En fullspäckad helg i bowlingens tecken lider mot sitt slut.

Lördagen inleddes med SDF-konferens kl 09.00, detta är tiden SDF "äger" utan styrelsen. En riktigt rivstart på helgen efter dragning av Ian Robinsson - vi kan lova, INGEN satt och sov! Mycket intressant och tänkvärt och absolut något vi är övertygade om kommer göra avtryck och påverka till förändring inom svensk bowling.

Därefter lite smådiskussioner om RFs återstartsstöd på 2,5 milj.

Efter lunch samlades återigen alla SDF men nu under ledning av styrelsen. Presentation hölls gällande arbetet som bedrivits under den mörka perioden, då menar vi inte pesten utan coviden. Rekrytering i form av Strikejakt, ny app "Sparks" och sen ett förslag hur de 2,5 miljonerna skall fördelas, här var SDF inte eniga med lagt förslag....sista ordet är inte sagt och "vi" kommer påverka så det blir i den riktning SDF önskar.

Alla givande samtal som uppstår en helg som denna, där alla SDF närvarar och möjligheten att knyta nya band och för den delen även lösa upp några gamla sker. Att vi alla var överens, nej det var vi absolut inte, men det hölls en god ton och alla hade möjlighet att komma till tals.

Svenska bowlingförbundets årsmöte hölls idag den 3 oktober, på rekordsnabb tid på (1,17).

Nu ser vi framåt och hoppas vi får fullfölja påbörjad säsong, att alla fortsätter ta ansvar och stanna hemma vid symptom. Mycket kommer säkert se annorlunda ut om något år, till det bättre!

//Eva, Daniel, Johanna och Anders.

Robin Ilhammar

Stolt smålänning är det minsta man kan säga, när "vår" talang Robin Ilhanmar tilldelades juniorstipendiet för sina framgångar under JEM i Tilburg. Som alltid hade Robin en otroligt ödmjuk framtoning och beskrev hur han fortsatt träna och utvecklas under tävlingsuppehållet men också hur han ser på framtiden och sin satsning. Han kommer att gå långt!

Skribent: Johanna Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Hemvägen 14J
393 61 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info