Hoppa till sidans innehåll

Prisade vid årsmötet

30 MAJ 2017 13:54
Som vanligt presenteras det gångna årets ungdomsstipendiater vid årsmötet och denna gången var det två väldigt meriterade ungdomar för vem känner inte igen namnen Hanna Engberg och William Svensson.
  • Skapad: 30 MAJ 2017 13:54

Hanna Engberg, BK Cahoot

En lovande spelare som redan visat framfötterna. Totalt orädd klev denna unga tjej in som debutant i juniorlandslaget 2017. Ett brons i 2-manna och ett brons i 4-manna. Du är en mycket lovande spelare, en fin förebild och en god representant för oss. Vi önskar dig stort lycka till i framtiden – och du är alltid välkommen tillbaka till Småland!

 
William Svensson, BK Domino

Vilken kille, prestation efter prestation radas upp. Att försvara ett Masters-guld i Junior-EM är inte lätt, men du gjorde det. Likaså plockade du med dig ett guld hem i 4-manna. Du visar gång efter annan, att du kommit för att stanna. Du är en god ambassadör för vår sport. Vi önskar dig stort lycka till!

 

Hanna var på plats och tog emot stipendiet men William var iväg på en tävling.
 
I de flesta fall delas inte utmärkelser för 300-serier ut på årsmötet men denna gången var Pontus Persic på plats och kombinerade sitt DM-guld med diplom och nål för sin maxserie.
Skribent: Christer Lundström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info