Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet avklarat

04 JUN 2018 00:05
29 deltagare, varav 13 ombud, deltog på söndagens årsmöte i Värnamo bowlinghall. Det var det lägsta deltagarantalet sedan Smålands Bowlingförbund gick ihop med Blekinge Bowlingförbund.
  • Uppdaterad: 05 JUN 2018 00:22

Årsmötet inleddes med parentation för hedersledamoten Birgitta Lilja, som gick bort sommaren 2017. Därpå följde den sedvanliga prisutdelningen. Årets juniorstipendier gick till Oskar Wirefeldt, Team Clan BK, och Judith Friman, BK Högland.

Småland Blekinges kontaktperson i SvBF, Peter Tidbeck, valdes till mötesordförande. Endast en motion hade inkommit, och den gällde att man vill ha kortare resor i de lägsta divisionerna i nationella serien. Med anledning av att temperaturen i möteslokalen var i det närmaste outhärdlig, förflyttades årsmötet till restaurangdelen där temperaturen var något behagligare, när det var dags för valen. Två nya namn valdes in i styrelsen. Camille Isaksson från IF Raketen och Camilla Oscarsson från BK Linnéa.

Vid val av valberedning, gick det trögt. Hans-Ingmar Jansson, Team Växjö BC, och Niklas Antonsson, IF Raketen, valdes så småningom till sammankallande respektive ledamot. Den kvinnliga ledamotens plats blev vakant och den nya styrelsen tillsammans med valberedningen fick av årsmötet i uppdrag att tillsätta den positionen.

Ett stort tack till alla tappra deltagare!

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info