Hoppa till sidans innehåll

Dags för slutspel.

18 APR 2015 11:53
Mer än hälften av Småland Blekinges lag, närmare bestämt 42, spelar vidare i det kommande slutspelet. Av dessa är det 16 lag som spelar för att bli kvar på samma nivå som denna säsongen. Endast 6 lag lag har direktnedlyttats. För att lättare kunna f
  • Skapad: 18 APR 2015 11:53

I Damernas Allsvenskor gäller att de tre första lagen i varje grupp slutspelar för en plats i Elitserien. Lagen på fjärde till sjätte plats blir kvar på samma nivå medan lag sju till tio slutspelar om att få stanna kvar. Elfte och tolfte laget blir nedflyttade till Division 1 där det bäst placerade laget får en chans att ta sig upp i Allsvenskan.

I herrarnas Allsvenska och lägre serier gäller att de två första lagen i varje grupp slutspelar för en plats på högre nivå. Laget på tredje plats stannar kvar på samma nivå medan lag fyra och fem slutspelar för att få fortsätta på samma nivå. Sjätteplatsen innebär nedflyttning till lägre division.

På lägsta nivå (div 3) gäller skillnaden att lag tre och lägre stannar kvar på den nivån.

För att lättare kunna följa slutspelslagens framfart har vi nu gjort en sammanställning med länkar till samtliga slutspelscheman.

En detaljerad lista finns via denna länken.

Skribent: Christer Lundström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info