Hoppa till sidans innehåll

Bortaseger för Team Småland-Blekinge

08 JAN 2012 09:51
Den 6 januari 2012 blev startdatum för det som är tänkt att bli ett årligt utbyte med Hallands ungdomar för Team Småland-Blekinge. Första mötet hölls i Falkenberg och det spelades både i tvåmannalag, uppdelat på tjejer och killar, och i mixed. Tvåmannalagen tävlade om tio poäng i vardera gruppen och där tog Team SB ledningen med 13 - 7. I det efterföljande mixedspelet fanns det hela 36 poäng att tävla om men även här var det vårt lag som drog det längsta strået med 20 mot 16 och gick därmed till en ganska komfortabel totalseger med 33 poäng mot 23 poäng.
  • Skapad: 08 JAN 2012 09:51

Flera av våra spelare hade lång väg att resa men man var på plats i god tid och ”Man kunde känna på atmosfären att det skulle bli en bra dag” rapporterar Pelle Thell som var ledare för Team SB. Två man var visserligen i Stockholm för att spela final i AIK International så vi mönstrade ett rent 8-mannalag medan motståndarna hade två reserver, fortsatte Pelle.

Under första delen av matchen spelades det på långolja och profilen hette då Mexico City. Den var inte helt enkel att läsa för några spelare men Team SB tog snabbt kommandot och det blev maxutdelning för tjejerna som tog sju av dem tio poängen medan killarna tog sex poäng.

Efter lunch var profilen ändrad till kortolja och hette Los Angeles. Att gå från lång- till kortolja upplevdes inte som alldeles enkelt så flera spelare fick kämpa för att få till det vilket de ändå gjorde med bravur. Kortoljan vanns av Team SB med 20-16.

Totalt slutresultat blev således 33-23 till Team SB som stolta kunde lyfta segerpokalen i skyn och Katrin Jansson samt Max Andersson tilldelades dessutom priser för bästa individuella slagningar i Team SB. Utförliga resultat kan beskådas under rubriken Team Småland-Blekinge.

 

IMG_1057mindre

Skribent: Christer Lundström

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info