Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2012

03 JUN 2012 19:45
Hotel Royal Corner i Växjö var platsen för det nya och större distriktets första årsmöte. På plats fanns tjugo delegater med rösträtt och nästan lika många övriga representanter.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2012 20:23

Till ordförande för mötet valdes Sonja Jäine från Svenska Bowlingförbundet. Hon svingade klubban med van hand och konstaterade att det ovanligt nog inte fanns några förslag från styrelsen eller motioner från föreningarna att behandla.

Innan förhandlingarna tog sin början delades ett stort antal utmärkelser och medaljer ut till bland annat seriesegrare, bästa snitt, distriktsmästerskap, omgångsbäst och distrikts- och svenska rekord.

Det ekonomiska utfallet blev ett minus på 75873,60 kr bland annat beroende på ett stort inköp av medaljer som kommer att räcka i ett flertal år, tyvärr också beroende på ett allt för dyrt DM men också på satsningar på ungdom och utbildnng. Det egna kapitalet ökade ändå eftersom Blekinges nedläggning medförde en överföring på drygt 100 000 kr.

Styrelsen förändrades på några poster då Lukas Engström och Pelle Thell lämnade och istället valdes Dannie Madsen och Johan Lantz in. I valberedningen lämnade Martin Helgegren och Jonny Larsson sina poster och där valdes Tommy Gustavsson och Malin Mattsson, båda från Karlskrona in medan Annika Andersson, Jönköping efter viss tvekan tog på sig att vara sammankallande.

Skribent: Christer Lundström

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info