Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2011

10 JUN 2011 11:52
Många höjde på ögonbrynen när ordföranden Jan Wiede hälsade välkommen till Smålands Bowlingförbunds SISTA årsmöte. Förklaringen till detta är att Blekinge Bowlingförbund i och med sitt beslut, några dagar tidigare, nu upphör och går upp i det nya Småland-Blekinge Bowlingförbund.
  • Skapad: 10 JUN 2011 11:52

Till ordförande för mötet valdes Ola Henriksson från Smålandsidrotten som tycker att det är både  trevligt och lärorikt att delta vid specialidrotternas årsmöten. Han svingade klubban med van hand och bland de beslut som togs fanns två motioner som antogs av mötet och går vidare till Svenska Bowlingförbundets årsmöte i september.

Motionen från Forsheda BK innebar i korthet att man skall lägga ner seriespelet med fördelning enligt BOSS-systemet och återgå till raka serier där vinnaren går direkt upp och sistalaget åker ut. Swedoor BK motionerade om ett system där man, liksom i andra idrotter, utdelar 3 poäng för varje match.

Styrelsen förändrades på några poster då Pontus Sjögren och Jonas Söderström lämnade och istället valdes Pelle Tell, Tranås och Lukas Engström, Jönköping in. I valberedningen lämnade Yvonne Hedlund och Lotta Runström sina poster och där valdes Jonny Larsson, Olofström och Annika Andersson, Jönköping istället.

I det efterföljande konstituerande mötet adjungerades Christer Lundström, Karlskrona för att tillvarata erfarenheter och kunskaper från Blekinges horisont samt att vara ansvarig för hemsidan istället för Niklas Pettersson som tillsammans med övriga avgående avtackades med blommor. Adjungerades gjorde också Lotta Runström, Nässjö för att vara kansliansvarig och Ulf Nilsson, Västervik som ansvarig  för handikappverksamhet. Utförliga uppgifter finns under rubriken Förbundet-Styrelsen där ni kan se hela laguppställningen.

Skribent: Christer Lundström

Postadress:
Småland Blekinge BF
Johanna Hedlund, Två Systrars väg 9 C, lgh 1002
393 57 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info