Hoppa till sidans innehåll

Parabowling


 

Nedanstående synpunkter gäller samtliga våra föreningar och är till för att skapa trevnad för alla.
 
1.  Kom alltid i god tid! Om Ni märker att Ni är sena så meddela bowlinghallen detta. Det innebär att Ni alltid ska ha telefonnumret med Er till den hall som Ni ska spela dagens matcher i. Men ring inte 5 minuter innan Ni ska spela utan så tidigt som Ni märker det hela, då kanske vi kan vänta in Er annars börjar matchen på utsatt tid. Vad som räknas med god tid kan ju diskuteras men helst inte senare än 30 min före utsatt speltid. Ni som har varit med länge vet att det händer att vi är tidiga ibland.
 
2.  Om det är en ledare som inte kan någon bowling som är med Era spelare så måste Ni åtminstone förklara vad Ni förväntar Er och gärna skriva en manual i hur man fyller i ett matchprotokoll och vad som förväntas när man är hemma- resp bortalag. 
 
3.  Se till att Era bowlare finns precis bakom banorna med skor och klot klara när matchen före är slut.

4.  Lär bowlarna att man skyndar sig av banan efter match och Ni som ska börja nästa match släpper upp bowlarna som har avslutat sin match innan Ni släpper ner Era bowlare.
 
5.  Det är upp till hemmalaget att se till att matchen kommer igång MEN självklart finns även bortalagets ledare med sitt lag så att man kommer igång utan problem.
 
6.  När Ni skriver matchprotokollet så skriv så att det är läsbart.

När Ni skriver av protokollet Ni får i hallen så skriv av RÄTT och på rätt bowlare.
 
7.  Nyttja omklädningsrummen för ytterkläder och ytterskor och ha även Era bowlingväskor där tills det är tid för match. I många av våra hallar är det trångt, ställ därför väskorna så lite som möjligt ute i hallen.
 
8.  Läs
Blå Boken , har Ni ingen uppdaterad så finns den på länken. 


 

___________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 JAN 2018 10:47 Skribent: Annette Petersson

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info