Hoppa till sidans innehåll

Vill Du träffa en stjärna?

24 MAR 2021 10:08
Söndagen den 11 april i Eslöv anordnar Svenska bowlingförbundet tillsammans med distriktet en "bowlingdag" där man kommer att träffa Joline Persson Planefors och Josefin Hermansson.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2021 10:08

Vill Du träffa en stjärna? 

Söndagen den 11 april i Eslöv mellan 10.00 – 13.00 har Du chansen. Eftersom vi följer alla rekommendationer finns det plats för 8 st men om intresset är stort gör vi ett eftermiddagspass också. Först till kvarn gäller. 

Vi vänder oss till yngre damspelare 13-20 år som vill eller funderar på att bli riktigt duktiga i bowling (Ni behöver alltså inte redan vara det). 

Svenska Bowlingförbundet tillsammans med distriktet  skulle vilja bjuda in till en “bowling-dag” där ni kommer få chansen att träffa två väldigt duktiga spelare,Joline Persson Planefors och Josefin Hermansson. Joline tog silver i All Event under förra VM och Josefin tog guld i 2-manna tillsammans med Jenny Wegner.

Tillsammans var dom med och bidrog till ett av Sveriges bästa mästerskap på 30 år.   

Det har varit ett svårt och lite tråkigt bowlingår, men nu när det inte går att tävla så kan vi träna och försöka få lite svar på frågor som kommer göra oss ännu bättre när vi får komma igång.  

Dagen är till för att inspirera och motivera unga damspelare att gå för att bli så bra som ni bara kan. Joline och Josefin kommer berätta om sin vardag och sin resa, ni kommer också få spela tillsamman och få lite tips på banorna. 

Kom gärna med lite frågor som ni funderar på så ska vi se om vi kan reda ut några frågetecken.  

Kostnad: Det kommer inte vara någon kostnad för er att vara med, anmälan görs genom ert distriktsförbund. 

Anmälan till This is a mailto link senast den 31 mars. Eftersom det är begränsat med platser så gäller först till kvarn.

 

 

Skribent: Annette Petersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info