Hoppa till sidans innehåll

Serieavslutning för Skånes Parabowlare

28 APR 2019 21:27
Idag, söndag 28 april, var det serieavslutning för Skånes serier för parabowlare. Serieavslutningen spelades, som det blivit tradition att göra, i Baltiska Bowlinghallen Malmö.
  • Skapad: 28 APR 2019 21:27

Allra tidigast på morgonen var det lagen i division fyra som gjorde upp om hur den slutliga serietabellen skulle se ut, den fick följande utseende bland de tre främsta. Etta och seriesegrare blev BK Kul från Osby som i och med detta kommer att finnas i division 3 nästkommande säsong. På andra plats kom BK Skoj, lag 3 med samma poäng (12) som seriesegrarna men med mycket lägre differens. Göinge HIF lag 1 tog hand om tredje platsen.

Efter division 4 kommer följaktligen division 3 och där heter seriesegrarna BK Varg Para med Lunds HIF lag 4 på en andra plats och HIK Kick Off 2 på tredje platsen. Bland BK Varg Paras spelare är många med erfarenhet från seriespel från olika klubbar och kommer säkert att klara sig bra även i division 2. BK Skojs lag 6 kommer nästa år att återfinnas i division 4.


Seriesegrarna i division 2 är HIK Kick Off lag 1 följt av HIF Ringarna lag 1, båda lagen har 14 poäng och diffen skiljer bara med 27 poäng så det är en jämn serie. På tredje plats återfinner vi Göinge HIF lag 2. Från division 2 flyttar FF Österlen 2 ner till division 3.

I division 1 segrade BK Bowlinggänget lag 1 med Göinge HIF lag 3 på samma poäng men här skiljer det lite mer i diffen.

Som kuriosa kan jag berätta att samtliga seriesegrare och tvåor har haft samma poäng i alla 4 divisionerna och samtliga har förlorat 1 match under säsongen, det är endast diffen som skiljt dem åt. 


Nu tar vi sommarlov och återkommer i höst med nya krafter, då får vi säkerligen se minst lika bra bowling som denna säsongen.

Glöm inte att anmäla Era lag så fort som möjligt och absolut senast 2:e juni till Skånes Bowlingförbunds kansli.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info