Hoppa till sidans innehåll

Samtliga matcher för Skånelag flyttas fram

29 OKT 2020 08:03
Region Skåne införde igår hårdare restriktioner för minskad smittspridning. Idag har SvBF tagit beslutet att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella seriens omgång 8 där lag från Skåne län deltar, såväl hemma- som bortamatcher.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 08:03

Dagens beslut innebär att ett drygt 60-tal matcher med Skånelag i den Nationella seriens omgång 8 kommer att skjutas upp och flyttas fram. Omgång 8 spelas först den 14-15 november och alla matcher har flyttats fram till omgång 11. Så långt det har varit möjligt har matcherna fått samma tid och dag som i omgång 8, men avvikelser kan förekomma.

BITS är uppdaterade med de nya tiderna, förutom matcherna i Baltiska Hallen samt någon enstaka match där föreningen redan har meddelat att man tittar på ett alternativt datum. Skulle de nya tiderna inte fungera, ta då kontakt med det andra laget och kom överens om ny tid/datum. När ni sedan har enats om ny tid, meddelas det till This is a mailto link. Matcherna i Baltiska Hallen kommer få nya starttider de närmsta dagarna. När det gäller sydskånska serien så kommer även dessa matcher flyttas samt göingeserien och paraserierna. Återkommer om detta när tider är satta.

Förbundets rekommendation gällande avtalsspelare som bor i Skåne län, men som spelar för en förening i ett annat län, är att dessa avtalsspelare inte deltar i matchspel i den Nationella serien. Avgörande generellt för medverkan är spelarens bostadsort, inte sitt lags hemvist.

Regions Skånes lokala restriktioner är tidsbegränsade och gäller till och med 17 november. Därför berörs i nuläget inte fler serieomgångar. Folkhälsomyndigheten och Region Skåne kan dock välja att förlänga de lokala restriktionerna beroende på smittspridnings utveckling i Skåne län den 17 november.


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info