Hoppa till sidans innehåll

Rekrytering på sportlovet!

05 MAR 2019 21:16
Under sportlovet var bowlingmattan ute på rekryteringsprojekt runt om i Skåne. Den besökte Kristianstad och Staffanstorp.
  • Skapad: 05 MAR 2019 21:16

I Kristianstad var det BK Cefyra som visade upp mattan och bowlingsporten. De hade blivit inbjudna att tillsammans med andra idrotter att visa upp sig på C4 Shoppingcenter under sportlovsveckan. Under tisdag till torsdag var det hela 464 personer som provade på att slå en strajk.
- Det var ett bra tillfälle att göra reklam för vår idrott och även för vår förening, säger Kjell-Åke ordförande i Cefyra.
Han tyckte att projektet blev lyckat och kommer det fler tillfällen så ställer de gärna upp.
- Vad det blir för resultat av nya medlemmar återstå att se. Det var många som tyckte det var roligt att testa på, många barn säger han.

Cefyra har idag 80 medlemmar. Precis som många andra bowlingföreningar vill de få in nya medlemmar.
- De flesta av våra medlemmar är pensionärer. Vi har några ungdomar som spelar med oss, men hoppas bli fler i framtiden. Att stå med bowlingmattan var ett perfekt tillfälle att träffa nytt folk och berätta om vår verksamhet, säger Kjell-Åke.

I Staffanstorp kunde invånarna testa på bowling inne på City Gross. Staffanstorps BK var på plats för att göra reklam för föreningen och bowlinghallen i staden. De delade även ut information om Barn Bowlar Gratis och bowlingskolan som föreningen ska genomföra under våren. Det var andra gången de genomförde den här formen av rekryteringsprojekt. Förra gången resulterade i ett antal nya medlemmar
- Vi fick några nya medlemmar som kom och tränade med oss och de ska snart spela sina första matcher. Vi hoppas på att det även denna gång kommer ner nya medlemmar till vår träning, säger Micael Elfström.

Vill ni också låna bowlingmattan för ett rekryteringsprojekt? Kontakta då Mats Lunderquist för mer information, This is a mailto link


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info