Hoppa till sidans innehåll

Nu är det dags för seriebowling igen

05 SEP 2016 12:00
Till helgen startar de nationella bowlingserierna igen. Från styrelsens sida vill vi informera om lite förändringar som kommer att ske beträffande rapporteringen på hemsidan när det gäller detta.
  • Skapad: 05 SEP 2016 12:00

Den rapportering som gjorts från samtliga elitseriematcher med skånelag i kommer att upphöra och ersättas med en rapportering kring hela seriebowlingen i Skåne, ibland elitserie och ibland någon match från de lägre serierna och ibland belyst ur ett annat perspektiv än det resultatmässiga. Fr.o.m. denna säsong kommer också omgångsdiplom och ”Tio i topp-listan” att tas bort. Vi gör detta som ett försök i att bredda och utöka bowlingen i Skåne. Den exakta utformningen av förändringarna kommer att beslutas på vårt styrelsemöte i slutet av september.

Under oktober månad kommer vi också att genomföra träffar med bowlingklubbarna i Skåne för att informera om verksamheten, men huvudsyftet med träffarna är att få in synpunkter från klubbarna på hur vi kan utveckla och förbättra verksamheten ytterligare. Dessa träffar kommer att hållas i Hässleholm, Helsingborg och Malmö. Separat inbjudan till detta kommer inom kort.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: This is a mailto link

Se all info