Hoppa till sidans innehåll

Lunds HIF och Bowlinggängets BK säsongens seriesegrare

22 MAJ 2017 08:00
Det är säsongens suveräner när det gäller seriespel för parabowlarna i Skåne. Säsongen 16/17 har nu kommit fram till slutet. Avslutningsmatcherna spelades under lördagen i Baltiska Bowlinghallen, Malmö.
  • Skapad: 22 MAJ 2017 08:00

I div 1 var det redan klart att Lunds HIF 1 var seriesegrare, med HIS som tvåa. FF Österlen 1 hade en liten chans att bli trea men då var man tvingade till seger över HIS samtidigt som Göinge HIF 3 skulle förlora mot Palmstaden HBK 1. Inget av dessa resultat lyckades utan HIS slog FF Österlen och Göinge HIF 3 vann över Palmstaden HBK 1. Detta innebär också att Palmstaden trillar ner till div 2,

I div 2 var det helt klart före dagens matcher. Lunds HIF 3 (endast damer i detta lag) segrade och spelar därmed i div 1 nästa säsong. På andra plats kom Bowlinggänget BK lag 2 och som trea kom ett annat lag från Lund nämligen deras lag 2. Göinge HIF:s 4:e lag flyttas ner till div 3.

I div 3 segrade Lund lag 4 före BK Skoj lag 4 och med BK Bowlinggänget lag 3 om på tredje plats. Nedflyttas gör Vinden lag 2.

I div 4 heter seriesegrarna Bowlinggänget lag 4 med Skoj lag 5 på andra plats. BK Kul tog hand om tredje platsen.

Att observera är i div 2 och 3 att lagen från Lund är obesegrade, liksom Bowlinggänget i div 4.

Jag hoppas nu att alla kommer tillbaka nästa säsong. Ledsamt denna säsong har varit alla matcher som det lämnats w.o. i, vilket inte är så roligt om man kanske vinner en serie pga detta. Nu hände inte det denna säsong och jag hoppas att alla klubbansvariga ser till att det fungerar fullt ut nästa säsong. Med detta vill jag önska er alla en trevlig sommar så ses vi i september.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info