Hoppa till sidans innehåll

Första kvalhelgen genomförd

07 MAJ 2017 15:46
I helgen startade kvalspelet och det fortsätter nästa helg för de som vann den här helgen och ett antal lag som går in i kvalet nästa helg
  • Skapad: 07 MAJ 2017 15:46

I kvalet till Sydallsvenskan misslyckades de båda division 1-segrarna, Animals och  Kulladal F, med att vinna sina matcher som gett en plats i Sydallsvenskan, men båda dessa lagen får en ny chans nästa helg. Borgen besegrade Skrufscha och möter därmed Bulltofta nästa helg, om en plats i Sydallsvenskan. Tollarp och Lund Mamba misslyckades med att försvara sin allsvenska status och får båda ta steget ner i division 1.

I kvalet till division 1 vann Öresund, Bulltofta F, Frigg, Engelholm F och Allön sina matcher och får kvala vidare nästa helg. Då stundar bl.a. ett intressant Malmöderby mellan Öresund och Bulltofta F. Lund Mamba F misslyckades med att försvara sin plats i division 1 och får därmed ta steget ner i division 2.

I kvalet till division 2 vann Thule, Tolvåker och Peter Pan sina matcher och kvalar vidare nästa helg. Pilgården misslyckades i sitt återkval och blir nerflyttade till division 3.

I kvalet till damernas Södra allsvenska vann Höganäs BC över Kungsbacka och kvalar vidare nästa helg om en plats i Södra allsvenskan. Friska Viljor misslyckades med att försvara sin allsvenska status och blir nerflyttade till division 1.


Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info