Hoppa till sidans innehåll

BS Olymp - Den största bowlingföreningen i Skåne!

05 DEC 2019 07:32
På Skånes Bowlingförbunds styrelsemöten diskuteras ofta rekrytering och då oftast ungdomsrekrytering. Frågan som alltid kommer upp är varför funkar det på vissa orter medan det är betydligt svårare på andra orter.
  • Skapad: 05 DEC 2019 07:32

Hörby är en av de som lyckas locka ungdomar och har just nu 22 ungdomar som kommer till varje träning. Så vi bad ett par föräldrar som själva inte har någon anknytning till bowling att försöka beskriva varför deras barn och andras kommer till våra ungdomsträningar. Dom nappade direkt och tog sig an uppgiften och här kommer deras uppfattning.

KAMRATSKAP, ROLIGT och NYTT ATT LÄRA. 3 ord om hur de minsta ungdomarna beskriver föreningen. Viktigt för dom har också blivit att det är en bra hall, med bra klot och service när banorna krånglar.

GEMENSKAP, BRA LÄRANDE och INGET TÄVLINGSTVÅNG är 3 viktiga ord för oss föräldrar. När man sitter som förälder och tittar på märker man av den trevliga stämningen mellan spelare, ledare och föräldrar. Mycket applåder, high five och beröm.

Fantastiska ledare som ser till varje individs behov, läser av och lägger kravet på rätt nivå. Skämt, skratt men ändå fokus på det som gäller. Alla ungdomar spelar/tränar på samma tid. Under träning skiftar det mellan att mixa lagen och att det får spela med vem de vill. Vilket gör att de tar lärdom av varandra och det stärker alla som grupp. Alla stöttar, tipsar och pushar varandra. För att det ska bli mycket spela under träning så önskas att det är max tre spelare per bana.

Som medlem i BS Olymp har man möjlighet att komma ner och träna, i den mån där är lediga banor, utanför sin träningstid. Detta gör att man har en stor frihet att vara där så mycket man vill. Föreningen betalar även tävlingsavgifterna och de anordnade träningstillfällena av Skånes Bowlingförbund.


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info