Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2018

14 SEP 2018 19:03
Under torsdagskvällen genomfördes Skånes BFs årsmöte på Scandic Triangeln i Malmö. Representanter från 17 klubbar var på plats.
  • Skapad: 14 SEP 2018 19:03

Efter det inledande minglet, började mötet med att dela ut utmärkelser och priser. Efter landslagsuppdrag och diplom och nål för 300 serie, delades olika hedersutmärkelser ut.

Pia Philipp Karlsson belönades med Skånes Guldplakett 82.

Bengt Dexe belönades med Förtjänstnål 164, Svenska BF Diplom, Svenska BF Förtjänstmärke guld 529

Jonas Torstensson belönades med Hedersnål 605, Svenska BF Diplom, Svenska BF Förtjänstmärke silver 810.

Inför förra årets årsmöte instiftade Skånes BFs tidigare ordförande, och numera hedersordförande, Lennarth Nordsten ett stipendium som skulle gå till unga ledare. Lennarth kunde själv inte vara på plats vid årets möte för att dela ut priset. Istället var den tidigare Europa och svenska mästaren Patrick Johansson på plats för att dela ut priset. Årets pristagare blev hallägaren och ungdomsledaren från Eslöv, Serdar Mehmet. Serdar får priset för hans fantastiska engagemang för ungdomsbowlingen i Eslöv.

Efter alla prisutdelningar var det dags för själva årsmötet. Det var ett snabbt avklarat möte utan större diskussioner. Mats Lunderquist omvaldes till ordförande och samtliga tre ledamöter som stod för omval blev omvalda.

Bland revisorerna skedde den största förändringen. Efter 35 år som revisor i Skånes BF valde Anita Kjellander att inte ställa upp för omval. Skånes BF tackar Anita för hennes mångåriga engagemang.Till ny revisor valdes Leif Olsson.

Under mötet visades den bowlingmatta som förbundet köpt in. Den har visat sig vara väldigt behjälplig vid rekryteringsprojekt. Mattan är gratis att låna för föreningar i Skåne. För mer information om mattan, eller om du vill låna den, kontakta Mats Lunderquist på This is a mailto link eller Pia Elfström på This is a mailto link


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info