Hoppa till sidans innehåll

Ängelholms bowlinghall är öppen som vanligt!

22 APR 2020 08:31
Ett antal bowlare satte säkert kaffet i vrångstrupen härom morgonen när man i dagstidningarna såg en kungörelse om inledd konkurs för ett företag med bowlinganknytning och samma adress som bowlinghallen i Ängelholm.
  • Skapad: 22 APR 2020 08:31

Alla vet ju om att våra bowlinghallar har det tufft i dessa pandemitider.

Skånes Bowlingförbund har varit i kontakt med Peter Andersson som driver Ängelholms bowlinghall som meddelar oss att verksamheten är i gång som vanligt (med hänsyn till Corona-tider).
Han säger ”det som hänt är att vårt bolag som en gång i tiden drev verksamheten i Hörby och Söderslättshallen i Trelleborg har begärts i konkurs av oss själva. Detta bolag hade samma postadress som bowlinghallen i Ängelholm, därav den möjliga förväxlingen. Vi fann det för gott att begära bolaget i konkurs efter att ha förlorat en civilrättslig process som pågått ett par år. Det påverkar inte på något sätt verksamheten i Ängelholm som drivs av ett helt annat företag. Hallarna i Hörby och Trelleborg påverkas inte heller av detta då det är nya entreprenörer som driver dessa hallar sedan avsevärd tid tillbaka”.

Alla som med glädje brukar besöka Ängelholms bowlinghall kan alltså lugnt fortsätta med detta, men kontrollera hallens öppettider på hemsidan http://www.bowlare.se/angelholm/, detta då man har sommartider sedan 30 mars.

Dock så är det bistra tider för alla våra bowlinghallar så det gäller att vi alla hjälps åt att hålla igång verksamheten för hallarna, men samtidigt som vi följer myndigheternas råd och föreskrifter om hur vi skall hantera smittorisken.


                       Bild från Skånes BF traditionella ängelholmsläger i januari 2020


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info