Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsförändringar hos Skånes Bowlingförbund

29 NOV 2011 11:09
Vid Skånes Bowlingförbunds styrelsemöte igår beslutade en enhällig styrelse att förändra, förbättra och utöka en del av våra verksamheter under kommande säsonger.
  • Skapad: 29 NOV 2011 11:09

Det konstaterades att ungdomsverksamheten behöver moderniseras i takt med tiden. Därför kommer vi att omarbeta en del strukturer i våra tränargrupper för att göra dessa ännu mer populära och roliga. Dessutom kommer vi på önskemål från Skånes Hallägarförening att överlämna vår U23 tävling i deras hand. SBHF har vettiga idéer om hur den ska kunna utökas och bli större. Detta återkommer vi till.

 

Våra klubbträffar som varit nerlagda under ett antal år kommer att återupptas med en helt ny inriktning. Där styrelsen åker ut till tre olika orter för att träffa klubbarna med uppdraget att enbart lyssna på vad man egentligen vill med vår bowlingsport. Vi är helt öppna för alla förslag. Mer uppgifter om detta kommer inom en mycket snar framtid. Ansvaret för att dessa träffar kommer till stånd ligger i första hand på vår vice ordförande Sara Carsbrant.

 

Skånes Bowlingförbund fyller 75 år 2013 och har på egen begäran blivit tilldelade Svenska Bowlingförbundets årsmöte i Skåne (Lund eller Malmö). Vi kommer också under detta jubileumsår att ha en stor jubileumstävling. Meningen är att det ska spelas kval på träningskvällarna med ett stort finalspel i en av våra bowlinghallar. Vi har bildat en idégrupp som ska spåna vidare på detta. Det är Pia Elfström, Charlotte Persson och Mats Tedenlid. 

 

Avslutningsvis har vi ett rekryteringsprojekt på gång som kanske kan bli lite revolutionerande för svensk bowlingsport i stort. Men, det kommer vi inte att avslöja något om ännu. Det är idégivaren själv, Stefan Linderoth, som ska skissa på detta för att ge styrelsen ett diskussionsunderlag för genomförande förhoppningsvis inom ett år.

Skribent: Lennarth Nordsten

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info