Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Skånes Bowlingförbunds nya hemsida

10 JUN 2011 14:22
Fredagen den 10 juni går Skånes Bowlingförbund in i en ny fas vad gäller den egna hemsidan. Efter 10 år med den gamla varianten är det nu dags att förnya sig. Vad gäller innehållet känns det vid jämförelser riktigt mäktigt. Här kommer man att kunna följa vad som händer inom den Skånska bowlingfamiljen både i stort och i smått.
  • Skapad: 10 JUN 2011 14:22

Uppdateringarna räknas för oss som en färskvara vilket vi alltid har gjort. Vi planerar under kommande säsong att bl.a. starta upp en rubrik med lydelsen "Nostalgitripp". Här kommer klipp från flydda tider att presenteras med Skånebowlingen i fokus. Andra nya rubriker är "Skånska Världsmästare", en presentation av vilka skåningar som genom åren vunnit den finaste titeln av alla. Vidare kan ni hitta vilka Skånelag som blivit "Seriemästare i 8-manna genom tiderna" samt en namnlista på de ledare som erhållit Skånes BF:s högsta utmärkelse "Guldplaketten" från första början 1953 fram till idag. Vi har dagen till ära tagit fram en helt ny guldplakett som fr.o.m. 2011 kommer att finna sina berättigade ägare.

 

Det finns dessutom mycket annat smått och gott där Skånes Bowlingförbunds intåg i "Facebook" är en viktig komponent. Bildpresentationer kommer att bli en allt vanligare syn på den här hemsidan liksom på "Facebook", som ni redan kan se. Har ni ute bland klubbarna i distriktet roliga bowlinghistorier att berätta, helst med bilder, är ni alltid välkomna att maila in dessa till: This is a mailto link

 

Gå gärna in på "Webbkartan", den blåa gaffelsymbolen längst upp till höger. Här finns samtliga våra rubriker lätt tillgängliga. Det är en diger läsning innan man har plöjt igenom allt. Vår förhoppning är att alla ska känna en tillhörighet med den Skånska bowlingsporten. Det är åtminstone vår målsättning från styrelsens sida. Ännu en gång är alla hjärtligt välkomna till Skånes Bowlingförbunds nya hemsida som för första gången publiceras offentligt idag fredagen den 10 juni 2011, fem dagar för tidigt.

Skribent: Lennarth Nordsten

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info