Hoppa till sidans innehåll

Medaljlöst men inte chanslöst för Sverige

09 DEC 2014 18:50
Efter två distanser på herrarnas VM i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten, är Sverige fortfarande utan medalj. Det var dock nära under tisdagens dubbelspel, när två av Sveriges par slutade femma och sexa.
  • Skapad: 09 DEC 2014 18:50

Daniel Fransson och Martin Larsen slutade femma, femton poäng från den fjärde platsen som skulle ge finalspel och minst en bronspeng. Jesper Svensson och Robert Andersson slutade sexa, ytterligare åtta poäng efter.


För vårt skånska hopp Martin Paulsson har VM börjat med en sextondeplats i singel och i dubbel tillsammans med Joachim Karlsson blev det en 26:e plats. Nästa chans för medalj blir under tremanna, som inleds under onsdagen och med finalspel under torsdagen. På fredag är det dags för den prestigefulla femmanna och VM avslutas med Masters på söndag. Det finns alltså fortfarande gott om chanser kvar för svenska medaljer. Heja Sverige!


Alla resultat hittar du här. Där hittar du även länkar till online scoring och livesändningen från spelet. Alla tiderna för spelet är i lokal tid, Förenade Arabemiraten är tre timmar före Sverige.

2012 Martin

Skribent: Pia Elfström

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info