Hoppa till sidans innehåll

AIK Tournament

13 JAN 2019 19:37
När AIK Tournament avgjordes i Stockholm var fyra ungdomar och två ledare från Elitgruppen på plats och representerade Skånes BF.
  • Skapad: 13 JAN 2019 19:37

De fyra ungdomarna Niklas Rothman, Alex Gustavsson, Anton Andersson och Anna Wernholm och ledaren Christer Albihn lämnade Skåne tidigt och begav sig mot huvudstaden. På väg hämtade de upp Amanda Andersson som också skulle vara med som ledare. Framme i Stockholm checkade gruppen in på hotellet innan de begav sig till bowlinghallen för helgens första uppgift. Ungdomarna fick i uppgift att följa en spelare var under en start för att se hur de löste bland annat förflyttningar och klotbyte. På fredagskvällen spelade ungdomarna sin första start. Bäst gick det för Niklas Rothman som fick ihop 1230. Efter starten summerade ungdomarna och ledarna starten och utvärderade spelet för att se vad de skulle göra annorlunda när de spelade sin andra start för helgen under lördagen.

Efter en god frukost begav sig gruppen tillbaka till bowlinghallen för en ny start. Även i denna start var det Niklas som löste banorna på bästa sätt. Efter avslutat spel blev den en gemensam middag innan det var tid att sova. Under söndagen följde de finalspelet på plats innan det var dags att sätta sig i minibussen och köra hem mot Skåne.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info