Hoppa till sidans innehåll

30 år med Skånes Bowlingförbund, men nu är det över......

07 JUN 2016 09:31
30 år i Skånes Bowlingförbunds styrelse samt 50 år med bowlingsporten i
Malmö har varit fantastiska ovärderliga år, men nu är det över………..
  • Uppdaterad: 22 JUN 2016 16:29

Efter 30 år  i Skånes Bowlingförbunds tjänst har jag beslutat att avgå. Det har varit en fröjd att få jobba tillsammans med olika kompisar i styrelsen genom åren. Alla möten  och samtal med hallägare och föreningsrepresentanter har gett mig den energi som jag förhoppningsvis kunnat föra vidare till verksamheten härnere i Skåne. Jag har haft förmånen att få dra igång nya verksamheter som bl.a. Ungdomsverksamheten och verksamheten för Funktionsnedsatta, där bägge har blivit succébetonade. Mina fyra Internationella Mästerskap där jag agerat Tournament Manager har varit oerhört spännande och gett mig intressanta kontakter.

26 år som seriemakare är också en lång tid där månader har gått åt för att tidsätta och administrera seriesystemet. 26 års skrivande av bowling i Skånska Dagbladet och 15 år som skribent på vår egen hemsida har gett mig andra insikter om hur viktigt det är att delge vår bowlingsport utåt. Jag är också medveten om att jag lämnar över en ekonomi i mycket god ordning. Men nu är det över och jag kan bara ännu en gång tacka för att ha fått vara en del av den här sporten i vår södra landsända i 50 år.

Jag vill också rikta ett stort tack till alla inte bara i Skåne utan även i övriga bowling Sverige där jag har haft förmånen att få samarbeta med många kompetenta krafter. Bowlingsporten kommer för alltid att ligga nära mitt hjärta och jag tänker följa den med spänning in i framtiden. Ett speciellt tack för ett fantastiskt samarbete vill jag ge till våra tre kansliansvariga under mina 30 år i styrelsen, Herthy, Kerstin och Annette, som alla har betytt oerhört mycket för bowlingsporten i Skåne.

Slutligen vill jag önska den nye ordföranden, Lars-Inge Andersson, ett stort lycka till. Hans kompetens och ledarskap passar in som handsken i Skånes styrelse. Även de 2 nya ledamöterna blir stora tillgångar tillsammans med den styrelse som kvarstår och gör ytterst engagerande insatser för bowlingsporten i vår södra landsända.

 

ÄNNU EN GÅNG ETT STORT TACK FÖR ALLT! 

Lennarth Nordsten

Skribent: Lennarth Nordsten

Postadress:
Skånes Bowlingförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406005985
E-post: annette.petersson@sk...

Se all info