Hoppa till sidans innehåll

2016/2017


Östergötlands Bowlingförbund vill göra ett försök att starta upp ett Team Östergötland med samma riktlinjer som flera andra distrikt.

Vissa saker kommer även vara gemensamma med Team Talang Riks för att förbereda våra duktiga Östgötska ungdomar som vill satsa på sin bowling.

Det här är som sagt ett första försök och vi kommer nu under december informera och ta emot nomineringar från spelare och klubbar. Självklart hoppas vi på ett stort intresse och med spridning över hela Östergötland.

Hur skall jag göra för att komma med?

Nomineringar kan ske t o m den 18 februari 2016 via formuläret till vänster. Spelare som vill vara med skall vara engagerade och intresserade av att utveckla sitt eget spel. Det finns inga snittgränser men en åldersgräns på högst 18 år (ingen nedre åldersgräns). Däremot skall de träna regelbundet och delta i seriespelet. De spelare som blir antagna bör delta i de ungdomstävlingar som finns.

Vilka kan nominera?

Spelaren själv givetvis men även klubbar, hallar och föräldrar.

Vad händer när nomineringen är inskickad?

En kortare information/introduktionsträff kommer ske med alla som blivit nominerade tillsammans med målsman (om det skulle vara yngre spelare). Tid och plats kommer bestämmas utifrån de nomineringar som kommit in. Efter träffen får alla nominerade meddela om de vill stå kvar med sin ansökan eller ta tillbaka den.

Kommer alla komma med?

Det beror helt och hållet på hur många nomineringar vi får in. Uttagningarna sker efter informationsträffen och det är Östergötlands Bowlingförbund Ungdomskommitté som får gå igenom alla nomineringar. Vi kommer sedan gå ut med meddelande till alla spelare och de som blivit uttagna kallas till en ny träff med både praktik och teori.

Fortsätt besöka denna sida för uppdatering om vad som är på gång!

Här hittar du inbjudan i pdf-format (klicka på länken)

Uppdaterad: 16 JUN 2017 22:27 Skribent: Karin Wiklund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Leif Hillgren, Villaparksvägen 5
612 71 Rejmyre

Kontakt:
Tel: 0705245666
E-post: This is a mailto link

Se all info