Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till årsmöte!

12 JUL 2020 21:28
Det har varit en turbulent vårsäsong för bowlingen med det förvisso kloka beslutet av SvBF att avsluta säsongen och inte slutföra den pga covid19.
  • Uppdaterad: 12 JUL 2020 21:28

För Östergötlands Bowlingförbund fick den här säsongen även ett sorgligt avslut då vi fick beskedet om att vår trogna styrelsekollega, kassör och vän avlidit. Våra möten har på många sätt inte varit desamma den här våren då vi delvis valt att hålla dem digitalt och vid styrelsebordet på kansliet känns det tomt. Så länge Jan-Erik orkade var han alltid med och alltid förberedd och det hann bli en hel del styrelsemöten, årsmöten och SDF-konferenser under alla år. Vi kommer sakna hans sällskap och hans kompetens lång tid framöver.

Med allt som hänt valde vi tidigt att flytta fram vårt årsmöte för att försöka samla ihop oss och kunna ge en rättvis avstämning av året som gått. Inbjudan har redan skickats ut till föreningarna och det nya datumet är;

Onsdagen den 26 augusti kl 19.00
nu är det även klart att vi kommer hålla årsmötet i
Vilbergens Bowlinghall i Norrköping.

Vi hoppas att årsmötet ska gå att genomföra men kan behöva begränsa antalet deltagare per förening utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Självklart förutsätter vi att de som kommer är friska och symptomfria. Vår förhoppning är att så många föreningar som möjligt vill vara med på årets årsmöte då vi både minns de vi förlorat men även hyllar våra pristagare i kategorierna - Årets Bowlare, Årets eldsjäl och Årets Förening.

Inbjudan och fullmakt finns på vår sida för årsmöteshandlingar. Den sidan fylls även på allt eftersom fler dokument blir klara. Direktlänk till anmälan/fullmakt finns här

Varmt välkomna till årsmötet för säsongen 2019/2020!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info