Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 3/6 2021

16 MAJ 2021 21:53
Nu är sidan med handlingar uppdaterade och länk till mötet skickas ut till anmälda föreningar/delegater vartefter anmälan kommer in. I dagsläget endast 5 föreningar anmälda!
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2021 21:53

Under helgen har inbjudan till årsmötet med tillhörande fullmakt samt inbjudan till reservlagsserien med anmälningsblankett skickats ut till samtliga bowlingklubbar i Östergötland. Utskicket har skett via den e-postadress föreningen har registrerat i IdrottOnline. Har din förening inte fått något utskick får ni gärna höra av er till oss via e-post till This is a mailto link 
På det sättet kan vi besvara mejlet och bifoga handlingarna. Tänk även på att uppdatera era uppgifter i IdrottOnline efter era årsmöten eller om kontaktuppgifter ändras. (Ni kan även klicka på länkarna ovan för att se dokumenten i pdf-format)

Länk till mötet kommer skickas ut till anmälda delegater/föreningar några dagar före mötet. Det är av denna orsak vi lagt till e-postadress på fullmakten.

Alla årsmöteshandlingar kommer vara digitala i år och kommer att läggas ut på vår hemsida under denna länk (välj "2020/2021" i rullmenyn) för att se årets årsmöteshandlingar. Sidan uppdateras eftersom med verksamhets- och ekonomisk berättelse. 

Som det står i inbjudan passar vi även på att efterlysa personer som vill vara med och föra Östgötsk bowling framåt! Tycker du att det låter som något kul och intressant eller vet du någon som är intresserad? Tveka då inte att höra av dig till någon i valberedningen; Ingemar Eriksson, Lena Brinkeback och Jan Fröjd eller via ÖBFs officiella e-post This is a mailto link så ser vi till att valberedningen får informationen.

Varmt välkomna till årets lite annorlunda årsmöte den 3/6 kl 19.00!

Östergötlands Bowlingförbund 

 

Skribent: Karin Wiklund
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Leif Hillgren, Villaparksvägen 5
612 71 Rejmyre

Kontakt:
Tel: 0705245666
E-post: This is a mailto link

Se all info