Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte

13 MAJ 2022 13:44
Östergötlands Bowlingförbund bjuder in till årsmöte torsdagen den 2 juni 2022 kl 19.00 i Söderköpings Bowlinghall - uppdaterad med årsberättelse 2021/2022!
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2022 13:44

Nu har vi skickat årsberättelsen på tryck så den kommer att finnas i pappersformat på årsmötet men om någon vill titta igenom den innan hittar ni en variant för hemsidan under Dokument/Årsmöteshandlingar/2021/2022 - eller klicka på denna länk!

Östergötlands Bowlingförbund har det här året valt att förlägga årsmötet i Söderköpings Bowlinghall och även valt att vi bjuder alla deltagare på den gemensamma måltiden efter årsmötet! Vi hoppas självklart att alla våra bowlingföreningar ska finnas representerade på årsmötet!

Årsmötet startar kl 19.00 och efter det blir det då gemensam måltid. Även om allt är kostnadsfritt för föreningarna behöver vi få in fullmakter (att de närvarande har blivit utsedda att representera sin förening) samt anmälan till måltiden. Senast den 27/5 behöver vi ha svar och det går bra att maila in förening, antal samt anmälan till mat och ev matalleriger eller specialkost till This is a mailto link. Dock bör de anmälda ha med sig underskriven fullmakt till årsmötet.

Inbjudan och fullmakt/anmälan har skickats ut till samtliga föreningar men går även att hämta hem här;

Inbjudan till årsmötet torsdag 2/6 kl 19.00

Fullmakt & anmälan

I samma utskick som inbjudan följde även information och anmälan till vår lokala reservlagsserie. Den anmälan vill vi ha senast till årsmötet den 2/6 för att se om vi får ihop någon reservlagsserie i Östergötland nästa säsong. Även dessa dokument kan du hämta hem här;

Info om reservlagsserien

Anmälan till reservlagsserien

Varmt välkomna till årsmötet!

Skribent: Karin Wiklund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Leif Hillgren, Villaparksvägen 5
612 71 Rejmyre

Kontakt:
Tel: 0705245666
E-post: This is a mailto link

Se all info