Hoppa till sidans innehåll
Kjell Landström

KJELL LANDSTRÖM, BK LOET


Veckans bowlare är Kjell Landström, BK Loet, som tog hem bucklan och segerchecken på 25.000 kronor i Piteå Open som avgjordes under allhelgonahelgen. Grattis önskar vi på NBF!
Namn: Kjell Landström
Klubb: BK Loet
 
Sysslar till vardags med: Lärare i matte-no på Älvåkraskolan i Älsvbyn.
Meriter: Seger i Piteå Open 2013, vunnit en halltävling i Boden för snart två år sedan, julcupen eller något sådant. Även vunnit en tävling i Älvsbyn, åtta serier på åtta banor med åtta olika underlag.
 
Målsättning säsongen 2013-14: bytte klubb från BD-Pärlan till BK Loet inför denna säsong för att få nystart och nykick, att spela med ett lite bättre lag och få kvala till våren.
Favoritklot: "En gammal Master Lane Big Bang som jag tar fram om inget annat funkar. Alla segrar jag vunnit är med det klotet. Den är säkert tio år gammal! Jag slår vad om att jag hade de äldsta kloten på Pite Open!"
 
Rekord: 300 på en serie, på en div 4 match i Piteå för en 4-5 år sedan. Runt 960-970 på fyra.
 
Bästa bowlingminne: "Det får ju bli den här segern i Piteå Open, det var ju helt fantastiskt att vinna när det är så många duktiga bowlare med, och att jag inte hade några förväntningar gör ju inte saken sämre. Det är ju flera som är mycket bättre bowlare än jag är, jag slog ju ur underläge hela tiden och lyckades till slut vinna ändå."
 
Värsta bowlingminne: Kan inte komma på något speciellt.
Något som bowlarna i Norrbotten inte vet om dig: "Att jag förutom bowlingen håller på med dans och tävlar flitigt, och ibland krockar det med bowlingen, men då går dansen före."
Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:53 Skribent: Norrbottens Bowlingförbund

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info