Hoppa till sidans innehåll

Lilla VM 2014


Felix och Karolina vann Lilla VM!

lilla vm

Lilla VM spelades i helgen i Malmberget, och årets tävling vanns av Felix Nilsson, BK-65 och Karolina Lindström, Kalix BS. Stort grattis! Här kommer en rapport från helgens spel och aktiviteter:

Under fredagens spel så la dom vargen. Man såg ganska fort vem som hade spelat på den förut. Jens Wärnberg från Bodens BS tog ledningen direkt men efter 2 serier så kom Felix Nilsson i kapp och förbi han tog ledningen efter första dagen.På flicksidan så¨tog Caroline Johansson ledningen men efter 2 serier så kom Karolina Llindström i kapp och klättrade sakta förbi.

Lördagen spelade dom på middelroude. Här såg man att dom som kunde spela ganska mycket sida klarade sej bättre än andra. Felix och Karolina ledde efter 2 dagars spelande. Sen klockan 3 var det dags för en gruvtur för en del som var där var ganska intressant tyckte dom flesta. Senare på kvällen så var det dags för Superstar tävlingen. Där ställde vi upp med Filip,Jens.Caroline och Felicia och dom gjorde de väldigt bra vi förlorade med 1 poäng mot ishockeyn.55 mot 54 poäng. Årets bowling stipendium gick till Felix Nilsson Bk 65 Kalix.

Söndag. Idag fick dom prova team bergets hemma profil. en ganska så lätt profil om man kan spela mycket framåt och även trycka ut mot rännan den som klarade de fick mest poäng.

Semi final herrar var ganska jämnt i början av Mattias och Jens. efter ca 6 rutor började Mattias spärrspel att svaja lite grann Jens kunde då rycka lite grann och hålla Mattias på avstånd. Finalen började Jens med en trippel. Felix började med en tom ruta men satte sen en trippel. Sedan forsatte Felix att spela bra spel resten av serien medans Jens började att missa lite grann. Damernas semifinal var ganska tajt till ruta 8 då bommade caroline medans malin täckte rutor. finalen var jämn även den malin var tvungen att sätta en dubbel i sista satte en strike men var tunn på den andra. så karolina vann. Sen fick även jumborna i varje klass ett litet pris av mej,

                                                                       Stefan grenledare.

resultat lilla vm

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:38 Skribent: Norrbottens Bowlingförbund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info