Hoppa till sidans innehåll

IKW Köping-Bodens BS och Jösse-Bodens BS 18-19/2 2017


Mycket viktig bortaseger.

Då var vi igång igen och 2 bortamatcher stod för dörren. IKW från Köping och Jösse från Arvika stod för motståndet. Då Elitserien är jämnare än någonsin så behövde vi verkligen få med oss någon poäng på denna resa. Och en stenhård match mot IKW slutade med seger med 11-9. Vi ledde med 8-7 inför sista serien då IKW tog över totalt med publiken i ryggen gick dom fram till en 4-1 ledning efter halva serien och det såg allt annat än bra ut. Men ingen panik utbröt utan vi jobbade oss sakta men säkert in i serien. Emil Holmberg i par med Per Sundqvist och Tommy Petersen i par med Daniel Unander avslutade på ett fantastiskt sätt och räddade poängen till de våra. Per och Emil gick 4-0 och Tillsammans med Crille Englund även poängbäst. Per och Crille landade på 873.

Efter 25 till i hyrbil så landade vi i Arvika. Men där var vi tyvärr chanslösa. Vi började ok med 3-2 underläge men sen tog Jösse över och det blev ingen riktig match. Det vi kan ta med oss därifrån är inställningen trots att det rann iväg så försöker alla in i det sista vilket känns skönt. Här hade vi Ludde Ingerskog 875 och Per Sundqvist 873. Även Tommy Petersen gjorde bra ifrån sig med 866.

Men nu blir det stenhård träning i veckan då serieledarna från Stureby kommer på besök. Söndag 12.30 kör vi kom och stötta Sveriges bästa bowlingpublik ska lyfta oss till seger. Tills dess Strika på/Mats Andersson

Uppdaterad: 27 FEB 2017 13:03 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info