Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Göta-Bodens BS och Engelholm-Bodens BS 19-20/11 2016


Ajajaja, 2 bortamatcher i Skåne gav lika många förluster. Men matchen mot Helsingborg var en rysare som kunde gott hur som helst. Vi hade absolut chansen att vinna men några ynka poäng gjorde att förlust med 10-9 var ett faktum. Oavgjort hade väll varit rättvist var vi överens om efter matchen men ibland så är det ju så här i sport och det får vi ta. Nästa gång är marginalerna på vår sida. Ludwig Ingerskog var våran lysande stjärna denna match med 933 men Daniel Unander även han över 900 och mer än godkänt. Vi fick i denna match se vårt Tjeckiska nyförvärv för första gången och Marek Talpa gjorde en bra debut. Vi kommer få stor nytta av Marek efter Jul är jag säker på dessutom passade han in i gruppen direkt vilket känns bra.

Söndag och match mot Engelholm. Ifjol förlorade vi med 18-2 i den för oss mardrömsarena. Vi hade dock vissa förhoppningar om poäng även om Ängelholmslaget hade sina danska landslagsmän och även sin Engelske dito i laget. Men en jämn första serie gled oss ur händerna i slutrutorna på den mycket speciella profilen 47. 4-1 underläge efter första blev efter en kopia på andra och 8-2 efter halva matchen. Vi gör ett bra försök att närma oss men vinst med 3-2 till oss i tredje gjorde 10-5 inför sista och ett svårt läge till oavgjort låg framför oss. Tyvärr rann det iväg på två banpar och det blev en avslagen sista serie som vi förlorade med 3-2 och 7-13 blev slutresultatet. Ett stort steg bättre än förra året men ingen tröst är det. Återigen Ludde bäst nu med 880 per Sundqvist och Andreas Bergman och Daniel U mer än godkänt.

Men vi kommer igen om två helger med matcher i Stockholm då väntar Falkenberg och svenska mästarna Clan från Nässjö. På pappret svåra matcher som alla andra men vi ska kriga för norrlänska äran. Och jag hoppas på minst två poäng. Tills vi hörs igen, strika på.

/coach Mats Andersson

Uppdaterad: 22 NOV 2016 12:02 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Staffan Bergdahl, Börjelsbyn 561
952 92 Kalix

Kontakt:
Tel: +46705744411
E-post: staffan.bergdahl@tel...

Se all info