Hoppa till sidans innehåll

Bodens BS - Stureby 26/2 2017


Serieledarna fick ge sig.

I söndags besökte serieledarna Stureby Boden för en mycket viktig match. För oss för att få lite andrum mot kvalsträcket och för Stureby för att behålla ledningen i ligan.

Då dagen började med att en av våra bästa spelare Crille Englund blev sjuk så kändes det att vi stod inför en oerhört svår uppgift. Kim Lindström fick hoppa in i startåttan och jag själv fick på med skorna för att vara reserv.

Stureby började så bra som vi trott och en jämn serie gick till stockholmarna med 4-1.

Dom började även nästa serie bra men blev inte av med oss. Och sakta gled serien över till oss och med ett fantastiskt spel tar vi andra och sen tredje serien med 4-1. Så inför sista serien har vi vänt till 9-6 ledning och en otroligt viktig sista serie startar.

Stureby laddar allt och manar på varandra för att gå ikapp. Men med publiken i ryggen lät vi dom aldrig ta över. Matchen stod länge och vägde men i slutrutorna var vi starkare och tar en härlig skalp. 3-2 till oss och 12-8 totalt. Emil Holmberg bäst med fina 977 och tillsammans med Per Sundqvist gör dom 4-0.

 

Emil Holmberg och Kim Lindström

Tommy Petersen gör återigen en kanoninsatts med 966. Men jag skulle vilja framhålla våran Kim som kliver in i hetluften och stänker in 919 på sina fyra serier. Kim spelade helt respektlöst och det värmer ett coach hjärta när en sådan kille kliver in och bara ser möjligheter och gör en av sina bästa matcher någonsin.

Men nu laddar vi för nästa helgs match mot AIK. Vi fick stryk i Stockholm så nu laddar vi för revansch. Så möt upp på Strajk Alley på lördag så tar vi en seger till.

Tills dess strika på.

/Mats Andersson coach Bodens BS

Uppdaterad: 27 FEB 2017 13:20 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Staffan Bergdahl, Börjelsbyn 561
952 92 Kalix

Kontakt:
Tel: +46705744411
E-post: staffan.bergdahl@tel...

Se all info