Hoppa till sidans innehåll

Bodens BS - Kaskad 22/1, Bodens BS - Engelholm 28/1 2017


Då var vårsäsongen igång igen. Efter en tråkig avslutning på hösten med flera förluster i slutrutan så var dom två hemmamatcherna väldigt viktiga.

Vi började förra helgen med Kaskad från Norrköping och en till synes säker vinst byttes mot ett oavgjort resultat då vi förlorade ena bordet med en ynka kägla. Tack vare det så hamnade vi under kvalsträcket 1 poäng bakom Ängelholm.

Men lördagens match var just mot Ängelholm och vi bjöd på årets bästa slagning och gav inte skåningarna en chans. Ängelholm som har 3 danska landslagsmän och en engelsman i truppen hade nog hoppats ha en chans då dom lyckats få med sina utlänska stjärnor vilket vi inte hade. Våra tre finska stjärnor och Marek våran tjeck kunde inte delta. Men våra norrlänska grabbar räckte mer än nog. 14-6 och 7337-6900 blev resultatet.

Ludwig Ingerskog fenomenal med 1012 mot Engelholm i lördags och nyförvärvet Tommy Petersén blev matchbäst i sin första BBS-match förra helgen med 977 mot Kaskad.

Bäst av de våra mot Kaskad var nyförvärvet från Kiruna Tommy Petersen och mot Ängelholm gjorde Ludwig Ingerskog fantastiska 1012 vilket är 253 i snitt på de fyra serierna. Så vi plockade 2 placeringar i den mycket jämna tabellen och är nu på rätt sida sträcket igen. Nästa omgång är borta och vi möter Köping och Jösse från Arvika. Så tills dess Strika på.

/Coch Mats Andersson

Uppdaterad: 31 JAN 2017 17:20 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info