Hoppa till sidans innehåll

Bodens BS-Falkenberg och Bodens BS-Team Clan 3-4/12 2016


Elitseriebowling. Ja då sumerar vi höstsäsongen och den fick ett tråkigt slut då vi i matcherna i Stockholm mot Falkenberg och Svenska mästarna Clan inte räckte till.

Matchen mot Falkenberg ska vi ta poäng i, vi har inför sista serien ledning med 9-6 och i mitten på fjärde är alla borden jämna. Ända fram till sista rutan har vi som minst oavgjort känns det som men det som inte får hända gör det i alla fall. Några dåliga slag samtidigt som Falkarna sätter sina och förlusten är ett faktum. Ludwig Ingerskog och Emil Holmberg får godkänt. Även Kim Lindström som debuterade i A-lagströjan i år får godkänt.

Söndagsmatchen mot regerande mästarna Clan blev en riktig plattmatch. Vi gör en bra förstaserie men ligger under med 3-2, men andra serien måste vara en av dom sämsta ett BBS lag gjort på mycket länge. Ingen lyckades lösa ändringarna i banan och 5-0 var inget att snacka om. Efter det gör vi ett försök att komma igen men 3-2 till oss var lite i underkant och 5-10 inför sista gav ett näst omöjlig uppgift. Vi börjar dock bra och Nässjögrabbarna blir lite stressade. Men i mitten av serien börjar det väga över och ganska snart stod det klart vi inte skulle räcka till. Per Sundqvist och Emil får godkänt även inhoppande Andreas Lindgren gör det bra övriga kan bättre.

Men vi kommer igen efter Jul. Då har vi fem hemma matcher på dom sju första och i Boden är vi ett helt annat lag med publiken i ryggen så vi laddar om.

/Coach 

 

Mats Andersson, coach Bodens BS

 

Uppdaterad: 06 DEC 2016 11:06 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info