Hoppa till sidans innehåll

Team Clan - Bodens BS, Falkenberg - Bodens BS 14-15/11 2015


Bodens BS bortasväng resulterade i två fina poäng mot Clan! Här kommer en sammanfattning av helgens matcher, denna gång rekordsnabbt skriven av coach Johan Bergman som tillfälligt hoppade in för coach Bobban. 

Team Clan - BBS

Bägge lagen hade det kämpigt i början. Vi ledde länge på 3 bord men Clanarna var starkare i slutrutorna och tog 3 banpoäng. Men elitseriecomebackande Fredrik Larsson och Percy lyckades vinna med stor marginal så att vi även fick med oss totalen. 3-2 till Clan och jag hade en bra känsla inför kommande serier. I andra serien tog vi kommandot direkt och spelade stabilt hela serien. 4-1 till oss och 6-4 efter halva matchen. I serie 3 så vaknde Clanarna till och började skjuta strike samtidigt som vi inte riktigt fick loss käglorna. Clan tog en stabil 4-1 och hade 8-7 inför sista serien. Alla grabbar höll huvudet högt och vi kände att vi hade bra chans att ta hem matchen. Sista serien blev en riktig krigarserie i sann BBS-anda. Alla grabbar gav järnet och vi lyckades till slut vinna serien med 4-1 och således också matchen. Underbart härligt och rättvist!

Falkenberg - BBS

Söndagens match mot Falkarna blev inte lika lyckad som Lördagens. Vi lyckades inte alls att lösa banorna och blev överkörda. 13-2 efter 3 serier speglade matchbilden ganska tydligt. Men grabbarna ska ha en stor eloge för att dom krigar in i det sista även om matchen är körd. Vi vinner sista serien med 3-2 för slutresultatet 15-5 till hemmalaget.

/Coach Johan

Coach Johan

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:39 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info