Hoppa till sidans innehåll

Bodens BS - Joker 28/3 2015


Hej!

Dags för elitseriematch igen och denna gång var det anrika Joker som stod för motståndet. 
Som jag nämnde i förra matchreferatet så är konkurrensen verkligt hård och efter förra helgens farmarlagsmatcher så hårdnade det ytterligare då tex Danne Rönnbäck slog till med 1017 borta mot Vilhelmina vi hade även några som låg kring 900. Efter förra matchen så hade jag tänkt göra nån liten förändring men under veckan så övertygade några såpass att jag till slut beslutade att lämna förra veckans lag orört.
Joker låg sist i serien och vi kände att detta är ett lag vi måste slå om vi ska ha någon chans att undvika kval men samtidigt gäller det att vara ödmjuk och inse att alla matcher ska spelas och inget är klart på förhand.

Vi startar matchen bra och vinner första serien med 4-1 efter poängtapp på bana 7-8 och det skulle visa sig att idag var inte banorna riktigt som dom brukar och speciellt ett banpar(7-8), vi slår 1731 och det känns stabilt.

Andra serien går lite sämre som det brukar men vi tar ändå hem den med 4-1 (1604)och det känns som om vi vinner alla jämna bord och självförtroendet växer och vi leder matchen med 8-2.

Dags för tredje serien och det är då vi brukar öka tempot och idag är inget undantag och vi krossar joker och vinner den med 5-0 (1701-1448)
Inför fjärde peppar vi upp varandra och inser att vi har chans att bättra på vår minuskvot och  vinner även sista serien med 5-0 och matchen slutar 18-2 och så stor seger i elitserien är det nog tveksamt om BBS gjort tidigare och detta känns kanonbra inför morgondagens match mot Alingsås.
/Coach Bobban
bobban
Bo-Erik Nilsson
Coach, Bodens BS
Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:38 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Sundqvist, Smedjegatan 26
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info