Hoppa till sidans innehåll

Bodens BS - IS Göta 26/9 2015


Hej bowlingvänner!

Ny match för oss i BBS och denna gång var det Is Göta från Helsingborg som stod för motståndet. Detta kändes som ett bra tillfälle för oss att se hur vi skulle klara oss mot bra motstånd utan Olli och Joonas i laget ( vi fick däremot med Juha) då dom var upptagna med jobb och spel i Tyskland.

Veckan före match hade inte riktigt sett lika bra ut som inför premiären dels beroende på sjukdomar och sen hade grabbarna lite svårt att få med sig käglorna på samma sätt som tidigare så jag måste erkänna att jag kände mig lite nervös inför denna match. Göta kom med ett namnkunnigt lag med bla Patrik Backe,Martin Blixt,Mattias Årup,Kalle Wahlgren men när matchen drog igång så kändes det nästan på en gång som om det var vi som skulle hålla i taktpinnen även denna match.

Första serien vanns med 3-2 (1730-1549) och med den diffen så borde vi nästan haft 4-1, men det skulle vi få igen i den andra serien då vi länge hade ett 1-4 underläge som genom skicklighet och en gnutta tur vändes i slutrutan till vinst med 3-2 (1663-1647) Efter den vändningen på serie två så släppte all nervositet och tredje serien var helt formidabel och grabbarna strikade ihop fantastiska 1958!! Vi vann tredje med 4-1(1958-1686) och matchen stod 10-5 inför den avslutande serien. I sista serien ryckte vi snabbt åt oss en 3-2 ledning som grabbarna sedan höll in i mål och vår andra raka seger var bärgad, slutsiffrorna blev 13-7 och finfina 7149-6652.

För mig kändes det helt underbart att se att vi spelade sån fantastisk bowling trots att Olli och Joonas inte var med och det känns väldigt bra inför resten av serien. Det kanske blir tjatigt men jag måste säga att man blir glad när man ser och hör publiken stötta grabbarna hela matchen igenom, denna gång såg jag att vi hade besök på läktaren från Kiruna ,Luleå, Piteå, Kalix och det känns kanon att vi blir en angelägenhet för hela länet och vi tackar än en gång för stödet!

bobban

Mvh Bobban

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:39 Skribent: Helena Josjö
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Staffan Bergdahl, Börjelsbyn 561
952 92 Kalix

Kontakt:
Tel: +46705744411
E-post: staffan.bergdahl@tel...

Se all info