Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästboken


 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 september 2010 12:05 av Team Tuba Pro Shop

Team Tuba nu även i Karlskoga

Nu har vi öppnat upp vår filial i Nobelhallen Karlskoga och där du nu kan få ditt klot borrat samt få massvis av experttips av förbundskaptenen samt en av Sveriges mest meriterade bowlare genom tiderna, Tomas Leandersson.

Tomas Leandersson kommer att finnas på plats i Nobelhallen Karlskoga på TORSDAGAR mellan kl.17-21. Övriga dagar och tider enligt ö.k.

För bokning av borrtid, vänligen kontakta Tomas Leandersson på mobilnr. 070-5605962

7 juni 2010 13:25 av Gunnar Pettersson

Undran

Till Dig undrande!
Det jag skrev till Patrik gällde regler ev. regeländring! Då använder man ett annat forum! Precis som "En annan bowlare" klart uttrycker så är det jag skrev information och borde vara intresseant för alla bowlare i distriktet! Ekonomin i distriktförbundet är knapp i sitt innehåll och det gäller att prioritera till gagn för alla bowlare inom Närkes Bowlingförbund!

7 juni 2010 12:02 av En annan bowlare

Till En bowlare!

Du kanske har rätt i att det inte ska skrivar vissa saker i en gästbok! Men det måste komma fram till oss bowlare i distriktet hur en del (inte?) sköter sitt jobb i en distrikts-styrelse. Alla har väl rätt att få reda på om inte ekonomin är i sin ordning?

7 juni 2010 11:41 av En bowlare

undran

Till Gunnar Pettersson
Som du själv skrev till Patrik I BK Fight Den 7/5
Kl 16,28 skulle vissa saker inte skrivas i denna gästbok.Det du nu håller på med och skriver i denna gästbok är väl såna saker.Håll på med såna saker endast till dom som är berörda av såna saker tex styrelsen.

5 juni 2010 15:36 av Gunnar Pettersson

Info!

Henke!
Jag kan i nuläge ha förtroende med viss skepsis! Hur kunde Du acceptera det bristfälliga bokslutet som förevisades på årsmötet! Om Du skall vara "chefen" så bör Du se när så grava fel i ekonomin uppstår! Jag har nu sänt en skrivelse till Dig och Din styrelse för åtgärd och revision av det omdiskuterade bokslutet! Vi får se vad Du har för pondus i detta ärende!?
Gunnar

4 juni 2010 10:24 av Henrik Axelsson

Tack Gunnar

Tack för att du har förtroende för mig och jag vet att jag har stöttning i mitt nya uppdrag som ordförande. Jag önskar dig en trevlig sommar.

3 juni 2010 16:46 av Gunnar Pettersson

Tack!

Tack Ulf! Det känns betydligt lättare när man får positiv respons! Vi kommer med all säkerlighet att samverka även i framtiden! Jag är fortfarande ordf. för Örebro Pensionärsbowlare och kan nu utan dubbla lojaliteter arbeta för en organisation utanför Närkes Bowlingförbund! Det känns lite som en lättnad! Nu kör vi licensfritt!
Gunnar

3 juni 2010 16:44 av Gunnar Pettersson

Tack!

Tack Ulf! Det känns betydligt lättare när man får positiv respons! Vi kommer med all säkerlighet att samverka även i framtiden! Jag är fortfarande ordf. för Örebro Pensionärsbowlare och kan nu utan dubbla lojaliteter arbeta för en organisation utanför Närkes Bowlingförbund! Det känns lite som en lättnad! Nu kör vi licensfritt!
Gunnar

3 juni 2010 16:21 av Gunnar Pettersson

Grattis Henke!

Trevligt att Du blev den nya ordföranden i NärkesBowlingförbund. Vi har jobbat ihop och jag vet Din kompetens! Dessutom har Du nu väldigt nära kontakt med Sten som kan stötta Dig om problem uppstår! Tråkigt att skiftet blev så dramatiskt vid årsmötet! Att för mig att avgå var en naturlig följd på grund av min ålder samt bristande förtroende av vissa klubbars representanter. Lycka till! Tack Ulf!
Gunnar

3 juni 2010 10:23 av Ulf Ringstrand

Årsmötet 2010

Ett stort fång rosor till avgående ordföranden Gunnar Pettersson. På SDF:s möten var Du en positiv drivkraft-väl förberedd,kunnig och påläst i aktuella ärenden.
Tack också till avgående styrelse för en värdefull insats i distriktet.

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info