Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte

29 MAR 2020 09:40
På grund av rådande situation har styrelsen beslutat att flytta fram årets årsmöte till senare tillfälle. Vår förhoppning är att det kan avhållas någon gång i augusti/september i stället.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 09:40

Rent praktiskt innebär det att vi kommer att göra årsavslut som stadgarna säger, alltså avsluta bokföringsår genom att upprätta bokslut, revision samt upprätta verksamhetsberättelse. Sittande styrelse kommer sedan att kvarstanna på sina poster och driva verksamheten framåt till årsmöte kan hållas. Om ni tänkt skicka in motioner till årsmötet måste dessa skickas in till styrelsen senast den 27/4, detta för att vi skall kunna behandla dessa om de skall skickas vidare till SvBF:s årsmöte. Motioner och förslag som bara rör vår egen verksamhet kan ni vänta med tills vi vet när vi kan genomföra årsmötet. Har ni frågor eller synpunkter är det bara att på något sätt ta kontakt med styrelsen.

Trots rådande läge önskar vi nu att senvåren och sommaren blir bra och att vi ses/hörs snarast, till dess hoppas vi att ni är rädda om varandra och gör vad som behövs för att hålla oss friska.

Skribent: Jimmy Dahlström
E-post: This is a mailto link

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info