Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG INFORMATION

13 DEC 2010 09:31
I samband med Riksidrottsmötet 2009 beslutades att samtliga idrottsföreningar från och med den 1 januari 2011 ska ha ett organisationsnummer registrerat. Om det inte sker före årsskiftet kan föreningen riskera att uteslutas ur sitt SF.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2010 10:42

För nybildade föreningar tillhandahåller RF via sin hemsida  en med en ruta för organisationsnummer med kompletterande information om detta krav. Via denna länk kommer man direkt till Skatteverkets särskilda blankett för ansökan om ett organisationsnummer. Den innehåller också information om vilka handlingar som föreningen ska bifoga sin ansökan.

Numera kan också föreningar själva registrera sitt organisationsnummer via IdrottOnline Klubb, något drygt 4000 föreningar redan gjort.

Vi uppmanar nu de ca 11 000 föreningar som använder IdrottOnline och som ännu inte har ett organisationsnummer registrerat att omgående ansöka om ett. Om det inte sker före årsskiftet kan föreningen riskera att uteslutas ur sitt respektive SF.

En manual som beskriver hur föreningen kan lägga in sitt organisationsnummer i IdrottOnline Klubb via fliken Föreningsinfo i Medlemsregistret finns framtagen - klicka här för att komma till manualen.

 För att ansöka om organistaionsnummer klicka här.

 

(Observera, denna artikel är kopierad från IdrottOnlines sida, därför fungerar inte länkhänvisnignarna. Se denna artikel på IdrottOnlines sida)

Skribent: Peter Lagerroos

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info