Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

PARA-SM

22 MAJ 2018 07:08
Trots strålande sommarväder har den gångna helgen drygt 350 glada bowlare tagit sig in i Strike&Co för att genomföra årets PARA-SM.
  • Skapad: 22 MAJ 2018 07:08

 

16 st. fördelade på 5 av distriktets klubbar ställde upp med deltagare i tävlingen och inte mindre än 7 st. av dessa placerade sig på medaljplats. Kevin Sigurd från BK Pliggen i klass Herrar B och Marcus Svensson, även han från BK Pliggen i klass Herrar D erövrade båda fina silvermedaljer.

Brödraparet Henrik och Fredrik Rosengren från King Cobra BK blev 3:a i herrarnas 2-mannatävling för A/B spelare.

Närkes Bowlingförbund kan till sist presentera inte mindre än 3 st. Svenska Mästare. Johan Eriksson från HIF FK Lindesberg i klassen Gotlandsränna A lyckades än en gång besegra övriga motståndare i sin klass. My Grufman, BK Pliggen i klass Damer D lyckades bäst och erövrade guldmedaljen. Den sista som det kommande året kan titulera sig Svensk Mästare är Lisa Nordström-Green som i klassen Damer A hamnade överst på prispallen. NBF gratulerar samtliga medaljörer. Vi gratulerar även alla andra som deltog och önskar er lycka till i fortsättningen.

Ett speciellt grattis till BK Pliggen i Kumla som inför denna tävling nylicenserad ett flertal spelare för att de skulle kunna deltaga, hoppas verkligen att de fick ”blodad tand” och fortsätter sin bowlingsatsning tillsammans med klubben.

Vi applåderar till sist de två överlyckliga spelare som hade tur att i lottdragningen vinna varsitt bowlingklot. Vinnande lottnummer på röd/vit lott, serie N blev nr. 90 samt grön/vit, serie H blev nr. 76.

NBF vill till sist tacka samtliga inblandade, ingen nämnd och ingen glömd till en mycket lyckad helg och vi hoppas att alla är nöjda med vad vi åstadkommit.

Vill ni studera komplett resultatlista kommer den att presenteras på BITS inom kort. Man kan dock se den här redan nu. http://www.para2018.bowlingsm.se/dynamic/results.asp

Skribent: Ulf Jimmy Dahlström
E-post: This is a mailto link

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info