Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information från JK angående Team Talang 2011

16 FEB 2011 21:46
Utbildningen av våra främsta talanger fortsätter! Det är med stor glädje och tillfredställelse vi konstaterar att de senaste årens verksamhet aktivt bidragit till stora framgånga för ett flertal junior och ungdomsspelare i landet.
  • Skapad: 16 FEB 2011 21:46

 

Under föregående år valde vi att, utöver våra tre grupper Väst, Öst och Norr, införa en grupp som vi kallade Team Talang RIKS vilket blev oerhört lyckat.

Nytt för 2011 års Team Talang är att vi tidigarelagt de båda lägren då vi två år i rad haft problem med väder som ställt till det för våra spelare och ledare. Det känns heller inte bra att ha vår framtid ute på hala vägar eller sittandes på tåg/flyg som inte kommer fram i tid.

Första lägret kommer således att vara den 19 - 21augusti och det andra den 28 - 30 oktober.

Inför säsongen 2011-2012 gäller följande:

 Att spelaren är född 930901 eller senare

 Att spelaren uppfyller kraven enligt bifogad kravprofil

 Antalet regioner blir 4 stycken

 Antalet aktuella spelare fördelas på regionerna, totalt 80 i riket.

 Målsättning är 4 kvalificerade tränare på varje läger.

 Programansvarig blir även i år Gert Fransson, Umeå.

Nominiering

Det är distriktsförbundet som nominerar* spelare för Team Talang till juniorkommittén. Anmälan skall vara juniorkommittén tillhanda senast tisdagen den 31 mars 2011, och då till Monica Holmström Birgittavägen 21 Finsta 76292 Rimbo, eller This is a mailto link. För att kunna göra en rättvis bedömning av landets alla ungdomar behöver vi att alla nomineringar inkommer tillsammans med en motivering. Observera att det är viktigt att ni rankar era ungdomar vid nomineringen, samt att ni blandar killar och tjejer i den ordning ni anser att de ska bli uttagna till höstens Team Talang.

Avgiften för Team Talang är 2000 kronor per deltagare, vilket inkluderar båda lägren. Av dessa återbetalas 1000 kronor per deltagare till föreningen från Idrottslyftet.

Nomineringarna skall innehålla följande:

Namn

Personnummer

Klubb

Adress

Motivering

Frågor besvaras av Monica Holmström, gärna via mail men även via telefon 070-466 47 29. Vid telefonkontakt vill vi uppmana till samtal på eftermiddagarna då Monica jobbar natt.

Juniorkommittén önskar härmed alla en skön vår (den kommer säkert snart)!

 

Juniorkommittén

Stefan Larsen och Monica Holmström

* Juniorkommittén förbehåller sig rätten att tillsammans med regionansvarig tränare ta ut de slutgiltiga deltagarna, detta för att nå en så jämn kunskapsnivå som möjligt.

 

 

Skribent: Peter Lagerroos

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info