Hoppa till sidans innehåll

200816


Protokoll fört vid Styrelsemöte med Hälsinglands Bowlingförbund.

Tid Söndag 16/8-2020 Kl 17:00

Plats Winlunds Måleri, Söderhamn

Närvarande: Mikael Hedström, Berra Hillström,  Tommy Pihlström, Per-Ove(Pojje) Jonsson, Sigrid Månström, Irene Paby, Stefan Johansson.

 

§  1  Ordförande Mikael Hedström hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

§  2 Dagordningen godkändes i befintligt skick.

§  3 Föregående mötens protokoll genomgicks och lades till handlingarna.

§  4 Ekonomi: Tommy sa att det inte hänt så mycket sedan sista mötet. Berra sa att han betalt DM och omgångsmedaljerna till en kostnad av c:a 6500:-

§  5 Inkomna Handlingar : Berra drog inbjudan till SvBF:s årsmöte. Mötet beslöt att Mikael och Per-Ove(Pojje) representerar distriktet vid detta möte. Berra vidarebefordrar mailet med inbjudan till Mikael och han sköter anmälan. Mikael drog även de förändringar som SvBF:s styrelse gjort när det gäller seriespelet pga Corona pandemin

§  6 Ungdom: Mötet beslöt att Berra fixar medaljer till de 3 första i varje delfinal i HälsingeTour Junior och pokaler till de 3 första i stora finalen. Mikael och Berra ser till Anders Andersson meddelar Söderhamns Bowlinghall hur många av Strands ungdomar som kommer till finalen. Pojje och Stefan ser till att detta blir gjort för Klossens del.

§  7 Utbildning: Ingen diskussion

§  8 Tävlingar: Diskuterade upplägget för HälsingeTour kommande säsong. Kenneth  sade att han tycker att Edsbyns deltävling skulle flyttas till Bollnäs pga utrivningen av 4 banor i hallen. Efter diskussion beslöt möte att lägga 2 deltävlingar i Bollnäs. Beslöts även att den stora finalen spelas i Hudiksvall. Berra återkommer med uppdaterat program när han kontaktat hallarna.

§  9 Årsmötet: PGA situationen med Covid-19 är årsmötet ju flyttat  till 29 Augusti. Lokalen kommer att vara Kvarnen i Söderhamn. De som är inbjudna till festen för att det tagit omgångsmedalj eller medalj i DM finns uppräknade på hemsidan. Även de som ska deltaga i stora finalen. Irene måste veta hur många som kommer av dessa senast 24/8. Berra ansvar för att de som spelar i Hudiksvallsklubbarna tillfrågas. Pojje ansvar för Söderhamnsklubbarna, Stefan H för Warpens del och Kenneth för Edsbyn. Frågan om ordförande till årsmötet försöker Pojje o Irene att lösa.

§10 Övriga frågor:  Inga

§11 Nästa styrelsemöte : Hålls Söndag 20/9-20 Kl 17:00 i Bollnäs Bowlinghall. Då kör vi först det konstituerande mötet och därefter ett vanligt möte.

§12 Då inget mer fanns att avhandla tackade ordföranden för visat intresse och förklarade mötet avslutat.

 

Vid Protokollet:   Berra Hillström              Justeras:   Mikael Hedström

 

 

                                                                                                          

 

Uppdaterad: 27 SEP 2020 20:58 Skribent: Kenneth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Hälsinglands Bowlingförbund
Berra Hillström, Hjortronvägen 11
824 33 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 065014680, +460705915229
E-post: berra.hillstrom@gmai...

Se all info